Razlika št.1
Včasih se mi zdi, da je ena največjih razlik med moškim in žensko ta, da ženske iščejo ljubezen, ki jih bo dvignila do zvezd.
Ljubezen, ki jim bo vzela dih...
Racionalno razmišljanje...
Vse.
Moški pa... moški iščejo umirjen odnos. Ki jim ne bo zmedel normalnega funkcioniranja. Nič kar bi lahko pretreslo njihovo rutino...
In tako se moški med žensko, ki ga zmede ob samem pogledu in žensko, ki enostavno paše v njegov vsakdanjik... izbere ta zadnjo varjanto...
Iz tega izhaja, da pri dolgoletnih zakonih velikokrat slišimo za ženske, ki so ob spoznanju ljubezni njihovega življenja pustile moža in odšle.
Moški pa nikoli ne pustijo žena. So pa sposobni imeti ljubico leta in leta.
Oni lahko zaspijo ob ženski, ki je ne ljubijo.
Ženske, obratno... iščejo vse ali nič.
V čemu je fora?
V temu moškim priznam točko.
Ker se znajo izklopiti.
Živeti.
Mogoče zato, ker so... kaj pa vem... enostavnejši...
Zaljubljeni ženski se vidi od daleč, da je zaljubljena. Spremeni stil oblačenja, frizuro. In vsaka stvar jo spravi iz tira. Sposobna je čakati ob telefonu ure in ure. Če je ne bo klical, se bo zamotila. Toda, ne bo mogla izbrisati misli nanj.
Zaljubljeni moški je zaljubljen, ko je z njo. V službi ne bo ničesar zafrknil, ker se ne more skoncentrirati. In ko bo pohajal v mestu bo užival. Ne bo mislil, da je nemogoče žurati brez nje...
Carrie: Maybe some women aren't meant to be tamed. Maybe they're supposed to run wild until they find someone -- just as wild -- to run with.
6 Comments:
At 12:21 dop., Anonimni said…
hormoni, hormoni :) :) :)
At 9:06 dop., JJ said…
once again... še en dobr post... :) sam en komentar... ko se moški enkrat zelooooo zaljubi... po moje je tut on mal zmeden... sam ne vem... mogoče mu to bolj uspe skontrolirat... kwa pa vem... just a thought... ;)
At 4:34 pop., Anonimni said…
I'm not sure... Ali pa semo očitno ženska. Vsaj do kake tričetrt.
At 10:25 pop., maja said…
veseli me, da je tako... torej obstaja se upanje... :-)
At 10:39 pop., Boris said…
še ena vreča predsodkov...
At 1:18 pop., Anonimni said…
bravo punca:) zelo lepo napisano, ni kj...cista resnica...nazalost!
Objavite komentar
<< Home